dimarts, 4 de juny del 2013

14 e Torneig Interinstituts de Rugby 7

El dissabte de 1 de juny a les instal•lacions de rugby del GEiEG a Palau es va realitzar la 14ena edició del Torneig Interinstituts de Rugby a 7. Van participar 15 instituts amb 212 esportistes repartits en 20 equips, 12 de la categoria 2on cicle d'ESO masculí, 8 de categoria 2on cicle d’ESO femení.
La instal•lació estava a ple rendiment ocupant el terreny de rugby i el d’atletisme. El dia desprès d’aquestes setmanes de pluja, va ser assoleiat i això va permetre jugar a plena potència en un camp d’herba acabat de regar. Impressionant la intensitat de joc d’uns joves que tot just s’iniciaven en el joc i mostrant que el futur del rugby es ben viu. Tothom s’ho va passar molt bé.

La classificació va ser la següent:


Categoria 2on cicle d’ESO femení:
86 participants

IES Montilivi.
IES Maristes.
IES Pare Coll.
IES Deulofeu.
IES Maristes 2.
IES Vilafant.





Categoria 2on cicle d'ESO masculí:
 126 participants

IES Pare Coll,Girona

IES Sant Feliu.
IES Pla de l’Estany. Banyoles
IES Caldes de Malavella 1.
IES Carles Rahola, Girona
IES Maristes 1, Girona
IES Vicens Vives.
IES Caldes de Malavella 2.
IES Vilafant.
 IES Narcís Xifra, Girona
IES Casa Nostra, Banyoles.
IES Deulofeu. Figueres.

 Aquest Torneig va dirigit a Instituts de les comarques, de tal manera que els equips són d’alumnes que han fet la seva iniciació al rugby a l’institut, per tant porten poques hores. Són jugadors no federats.
El Torneig es va realitzar des de les 11 fins a les 2 del migdia, i es va fer un tercer temps al final per tots els participants. Es va realitzar en la modalitat de rugby 7 però un terreny més reduït de lo habitual. Es va dividir el camp de rugby en 4 camps i el terreny de dins la pista d’atletisme en 4 terrenys més. L’organització se’n va fer càrrec la secció de Rugby del G.E.iE.G. en la que hi van col•laborar 47 persones, per tal d’assegurar el bon funcionament de l’activitat. Aquesta edició ha estat organitzada per: Associació de rugby Gironí, G.E.iE.G..

 I ha col•laborat: : Consell Esportiu del Gironés. Instituts participants llistat: IES Vicens Vives IES Narcís Xifra IES Carles Rahola Col•legi Pare Coll IES Montilivi IES Maristes IES Caldes de Malavella IES Pla de l'estany IES Casa Nostra IES Vilafant IES Deulofeu IES Sant Feliu de Guixols IES Vilablareix