dijous, 11 d’octubre del 2012

Foto equips temporada 2012-2013

El proper dissabte 20 d'octubre farem la foto oficial de la temporada dels equips de formació aprofitant que el infantil i  cadet juguen a casa a les13,00 i 14,30 respectivament. La idea és que els equips benjamí i aleví es facin la foto també juntament amb els seus companys dels Senglars i que després facin un entrenament conjunt. Des de la secció ens agradaria fer una foto individual a cada jugador per penjar-la al blog de la secció, obviament si farem arribar una comunicació a totes les famílies per saber si hi ha cap nen que no pugui sortir.
Per altra banda recordeu als delegats que és un bon dia per fer activitats al bar, venda de samarretes...
Proposta horària:

  1. 11 a 12,00: Fotos Escoleta, benjamí i aleví
  2. 12 a 13,00: Fotos Infantil, Cadet i Sub 20 femení
Pel que respecta als 2 equip seniors les fotos oficials es faran el diumenge 21 per l'equip sènior femení abans del partit que juguen a casa (encara està per confirmar horari). 
El sènior masculí el dissabte 27 d'octubre al primer partit que jugaran a casa. (Horari per confirmar). Aquell dia es farà lliurament del Trofeu de Campions de la temporada passada. 
Tomi i Coral, ja ens confirmareu com voleu fer el tema de la foto i el trofeu,per que us afecti el mínim per la preparació del partit.
Pels respectius entrenadors i delegats farem un comunicat via mail però ja podeu anar informant als vostres equips.
Records
Isma