dimecres, 10 d’octubre del 2012

CADETS: 1r partit temporada

El primer partit de la temporada va resultar més fàcil que la situació real preveia. A l'autocar cap el partit van pujar 14 jugadors amb fitxa, un dels quals acabava de sortir d'una lesió de turmell,  5 companys sense fitxa, 2 mares i els 2 entrenadors. Vam parlar amb el Guillem que sortia de la lesió de turmell dels riscos que implicaven jugar el partit i de que preferíem que no jugués. Tot i això el jugador va voler participar al partit.Les condicions eren que fes un escalfament específic pel turmell, que dugués un tape al turmell i que a la mínima molèstia surtis del camp tot.
Amb aquestes condicions les perspectives al vestidor eren molt complicades. Peró els nois van sortir a per totes i realment van demostrar un nivell de compromís i de lluita increïbles. Als 20 minuts ja portàvem 3 marques a favor. Les touches eren gairebé totes nostres (Molt be llançades i saltades) i les meles estaven ben fixades (Té molt de merit perquè l'Edu era la primera vegada que jugava de segona i el Santi de 3a). Ells atacaven bàsicament a prop dels agrupaments o xutant. Nosaltres estaven ben col·locats als agrupaments i no podien entrar. Amb els xuts ens va costar agafar la distància per rebre la pilota, de vegades botava davant altres darrera, però gràcies a la velocitat del Christian mai van tenir grans problemes. La primera part en atac es va notar que no hem treballat massa, ja que van tenir moltes pèrdues de pilota i havia poca continuïtat.
A l'inici de la segona part ells mitjançant el seu joc d'agrupament ens van fer una marca. Van sancionar al Jaume. En Quim es va fer un tall a l'ull, en Julian una trepitjada al turmell que no li permetia còrrer, en Pol una contractura a l'esquena que li feia molt de mal. Hi  va haver-hi moment a la segona part que érem 11 contra 15. Gràcies a l'ajuda d'en Jordi Bachs (pare del Arnau) es va poder atendre a tots els lesionats amb fiabilitat ( si no hagués estat ell, probablement el Quim no hagués tornat a jugar).  Tot i les dificultats la segona part vam jugar bastant millor que la primera. Defensivament millor col·locats, la línia pressionava i defensava bé l'interior, els problemes amb els xuts de la primera part es van resoldre i contra-atacavem amb velocitat, en atac van tenir menys pèrdues de pilota i en moment van combinar molt bé els tres tipus de joc (peu, penetració i obert).
El resultat final 5 a 25. Victoria merescuda per l'esforç que van fer tots els jugadors.
Vull felicitar-los a tots  per aquest partit, però especialment a tots els que van estrenar posició al camp. Amin,Julian, Jaume, Joan, Edu, Santi, Quim, David, Pol, Marlon, Lisandro, Gerard, Guillem ( que per cert va complir la seva paraula i en el moment que va notar molèsties va sortir del camp) i Christian, gràcies pel partit, m'ho vaig passar de conya.